Italië Duitsland

Europees kampioen Italië heeft de Nations Leaguecampagne op gang getrapt met een 1-1-gelijkspel tegen Duitsland. Laten ze een ander gelaat zien in de Nations League tegen.


Camping Legoland Duitsland Met Kinderen Als Tussenstop Naar Italie Legoland Camping Kamperen Met Kinderen

In Bologna speelde de Europees kampioen in een matige wedstrijd 1-1 tegen de Duitsers.

. Het volledige Italië - Duitsland verslag met statistieken en hoogtepunten zie je hier. Vorige Lees verder bij VI - Algemeen Volgende. Italië Duitsland als kraker.

Ze nemen het elk op tegen Engeland en Hongarije voor de groepstitel. 04 juni 2022 1739 Laatste update. Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal.

Na het gemiste WK en de verloren Finalissima tegen Argentinië hebben de Azzurri wel wat goed te maken. In Bologna is Duitsland de tegenstander in de eerste wedstrijd voor de Nations League. Het duel begint om 2045 uur.

De azzurri missen het WK en werden woensdag nog in elkaar getimmerd door Argentinië. 18 hours agoVoorspelling Italië Duitsland. Volg al het nieuws over Italië Duitsland en de Nations League vanaf de eerste rang via het online sportnieuwskanaal Sporttribunenl.

Italië en Duitsland zijn met een 1-1 gelijkspel begonnen aan hun Nations League-campagne. Live Streaming Italië versus Duitsland. 4 hours agoLang kon Italië niet genieten van het sprookjesachtige debuut van Gnonto.

1 day ago0406 2045. Srdjan Jovanovic Ser Sportredactie 04-06-22 2030 Laatste update. 4 hours agoEuropees kampioen Italië wacht op een doorstart.

ANP in Voetbal 4 juni 2022 - 2246. In Bologna werd het 1-1. Nieuwe nederlaag Europees kampioen tegen topland dreigt.

Het werd een gesloten duel. Laten ze een ander gelaat zien in de Nations League tegen. Italië 15 nov 2016.

6 hours agoItalië trapt met reserveploeg af tegen Duitsland 04 juni 2022 1739 04-06-22 1739 Laatste update. Italië en Duitsland hebben elkaar in evenwicht gehouden tijdens een duel in de Nations League. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatti.

Duitsland kwam dankzij Joshua Kimmich snel met een antwoord. 4 hours agoItalië kan tegen Duitsland maar kort genieten van droomdebuut PSV-target Door VI - Algemeen saturday 2022-06-04 223641. De azzurri missen het WK en werden woensdag nog in elkaar getimmerd door Argentinië.

Europees kampioen Italië trapt vanavond de Nations Leaguecampagne op gang tegen Duitsland. Hier houden we je op de hoogte van. LIVE Italië en Duitsland met brilstand op het bord de rust in.

Na het gemiste WK en de verloren Finalissima tegen Argentinië hebben de Azzurri wel wat goed te maken. Later op de avond speelden in dezelfde groep ook Italië en Duitsland hun eerste wedstrijd tegen elkaar. In dezelfde groep won Hongarije eerder zaterdag verrassend van Engeland.

45 seconden geleden 10 NUjij-reacties reacties. Eurosport is jouw bron voor alle UEFA Nations League updates. Hongarije en Engeland zitten ook in groep 3.

Er staat juist een hele mooie kraker op het programma in de Nations League. 6 hours ago2030 LIVE Italië na nederlaag tegen Argentijnen met tien nieuwe spelers aan de aftrap tegen Duitsland 1955 Hongarije verslaat Engeland voor het eerst sinds 1962 0314 Voormalig PSV-verdediger. Nadat de laatste Duitse SS-eenheden zich in april 1945 in Noord-Italië hadden overgegeven.

Het Nations League-duel dat. Goedenavond en welkom in dit liveblog. Europees kampioen Italië trapt vanavond de Nations Leaguecampagne op gang tegen Duitsland.

Lang was het een weinig enerverende wedstrijd maar Na 70 minuten brak. Het Nederlands elftal is een paar daagjes vrij na de overtuigende 4-1-overwinning op België maar dat betekent niet dat er vandaag zaterdag 4 juni niet gevoetbald wordt. Amper drie dagen na de verloren Finalissima tegen Argentinië staat voor Italië de volgende kraker alweer te wachten.

Italië Duitsland 7 jun Engeland Hongarije 11 jun Duitsland Duitsland 14 jun Italië Laatste wedstrijden. Italië en Duitsland zitten in Groep 3 van de League 1 Nations League. Deze UEFA Nations League-wedstrijd wordt vanaf 2045 uur CEST live uitgezonden op NOS vanuit Stadio.

12 hours agoDit is het programma van zaterdag in de Nations League. Je kunt het felle duel tussen Italië en Duitsland live streamen. Samenvatting goals en highlights van Italië vs Duitsland gespeeld in de UEFA Nations League 202223.

4 hours agoBOLOGNA ANP - Italië en Duitsland zijn de Nations League begonnen met een gelijkspel. Engeland is er zaterdag voor het eerst in zestig jaar niet in geslaagd om van Hongarije te winnen. De UEFA Nations League wedstrijd Italië Duitsland wordt op zaterdag 4 juni gespeeld in Stadio Renato DallAra en staat onder leiding van de Servische arbiter Jovanovic.

7 hours agoEuropees kampioen Italië wacht op een doorstart. De middenvelder van Bayern München schoot raak nadat de bal al dan niet via de arm van Timo Werner voor zijn voeten viel. Duitsland tegen Italië gaan rusten met 0-0.

Hij werd aan het hoofd geplaatst van de Italiaanse Sociale Republiek een vazalstaat in Noord-Italië die de facto door nazi-Duitsland bestuurd werd. 4 hours agoLater op de avond eindigde Italië-Duitsland in een 1-1-gelijkspel. 4 hours agoItalië - Duitsland 1-1.

Gianluigi Donnarumma hield Kimmich daarna nog van zijn tweede goal af terwijl Italïe. Italië officieel de Republiek Itali. Plaats Bologna Stadion Stadio Renato DallAra Scheidsrechter Srdjan Jovanovic.

45 seconden geleden Update.


View From Giotto Campanile


𝓙𝓾𝓼𝓽𝓲𝓷𝓮 Travel Wanderlust Instagram Justineventures Eibsee Lake Rock Germany


Padova


Pin By Ruthmarleens On Opdracht Eerste Wereldoorlog Paris World Map Diagram


Mooiste Plekken Roadtrip Moezel Duitsland Reizen Naar Duitsland Vakantie Reizen Duitsland


Erfgoed Logies Historische En Luxe Bed And Breakfasts Europe Honeymoon Trip Advisor Europe Map


Pin Op Creatief


Parco Delle Cascate Di Molina Tijdens Een Bezoek Aan De Teufelsschlucht In De Eifel Duitsland Moest Ik Meteen Terugdenken Gardameer Watervallen Italie Reizen


Rothenburg Ob Der Tauber Gardameer Mooie Plaatsen Stad


Vijf Alpenlanden In Een Rondreis Met Je Eigen Auto Mountainreporters Rondreis Rondreizen Zwitserland


Op Doorreis Naar Italie Mag Een Korte Stop In Het Zonnige Karlsruhe Niet Ontbreken Hier Vind Je 7 Activiteiten Voor Stedentrip Zwarte Bos Duitsland Karlsruhe


Legoland Duitsland Is Ideaal Als Tussenstop Naar Bijvoorbeeld Italie Wat Een Super Park Legoland Duitsland Italie


Pin Op Vakantie


Wien Vienna Buckingham Palace Buckingham Historical Place


Onze Tips Voor De Leukste Tussenstops In Duitsland Onderweg Naar Oostenrijk Italie Of Verder Duitsland Vakantiebestemmingen Reisideeen


Ontdek De Rijke Geschiedenis Van Duitsland In De 11 Mooiste Steden Voor Je Volgende Stedentrip Van Het Rauwe Berlijn To Hamburg Duitsland Duitsland Stedentrip


Vintgar Gorge Slovenia

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel